Tämä koira todella häpeää tekosiaan – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkosta löytyy tuhansittain lemmikkivideoita, joista usein vain muutamat päätyvät hittivideoiksi. Monet näistä videoista näyttävät lemmikeistämme uusia ja hauskoja puolia. Viime aikoina on suosiota ovat saaneet videot koirista, jotka näyttävät uskomattoman syyllisiltä omistajan toruessa niitä.

Useimmat mopsi-rotuun kuuluvat koirat näyttävät aina hieman surullisilta ja niiden perusilme on syyllisen näköinen. Nyt on kuitenkin löydetty video, jossa eräs mopsi on erittäin syyllisen oloinen. Koira yrittää jopa luistaa paikalta emännän torujen jälkeen.Kuva: YouTube

Emännän toruessa koira luo häpeävän katseen tähän ja alkaa seisoma-asennossa seinään nojaten hivuttautua ovenrakoa koti. Aina omistajan puhuessa koiralle se pysähtyy katsomaan tätä syyllisenä ja hivuttautuu sitten lisää ovelle päin, kunnes lopulta katoaa sen raosta piiloon. Sieltä koira vielä kurkistelee emäntäänsä, kunnes tämän käskyt saavat sen piiloutumaan lopullisesti.