Tornado heitteli rekkoja kuin leluautoja – raju video julki

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Indianan osavaltiota ravisutti äskettäin rajut tornadot, jotka tekivät tuhojaan laajalla alueella. Tornadot tuhosivat muun muuassa erään koulun korjauskelvottomaksi alle minuutissa. Nyt Texasin Dallas on joutunut voimakkaiden pyörremyrskyjen riepottelemaksi.

Verkkoon on julkaistu viime päivinä useita videoita, joissa ihmiset ovat kuvanneet tornadojen liikkeitä. Eräässä hurjassa Lancasterissa kuvatussa videossa nähdään, kuinka tornado iskee parkkialueelle ja lennättää ilmassa rekkojen valtavia perävaunuja. Video näytettiin uutislähetyksessä, jossa varoitettiin asukkaita voimakkaista tornadoista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat