Yllätyspaljastus alkoholin ja seksikkyyden yhteydestä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

On yleisesti tunnettua, että humalassa ollessaan moni luulee olevansa erittäin hyvännäköinen ja haluttava yksilö. Oli todellisuus mitä tahansa, nyt uusi tutkimus paljastaa, että koemme olevamme seksikkäämpiä jo luullessamme nauttineemme alkoholia.

Daily Mail kertoo, kuinka ranskalaisen Pierre-Mendes France -yliopiston suorittaneessa tutkimuksessa kävi ilmi, että mitä enemmän luulemme nauttineemme alkoholia, sitä haluttavammiksi itsemme koemme. Grenoblen kaupungissa suoritetussa tutkimuksessa ihmiset nauttivat juomia, joiden he luulivat sisältävän alkoholia. Osallistujat eivät tienneet osallistuvansa tutkimukseen, vaan he luulivat testaavansa uutta juomamerkkiä.

Tutkimuksessa osalle ihmisistä juotettiin siis alkoholia sisältäviä drinkkejä, lopuille taas alkoholittomia versioita. Yllättävää kyllä, molemmissa testausryhmissä olleet arvioivat juomien nauttimisen jälkeen olevansa seksikkäämpiä ja haluttavampia. Kaksi kolmasosaa testiin osallistuneista olivat miehiä.