Komediatähti kiidätetty teho-osastolle – vakava päävamma

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijä Larry Miller on tullut uransa aikana tutuksi muun muassa Eddie Murpynkin tähdittämästä Pähkähullu professori -elokuvasta. Myös esimerkiksi teiniklassikossa 10 Things I Hate About You tiukan isän roolissa nähty mies on nyt joutunut valitettavaan onnettomuuteen.

TMZ-sivusto kertoo, kuinka 58-vuotias näyttelijä oli baari-iltaa viettämässä ollessaan astunut baarin ulkopuolelle puhuakseen rauhassa puhelimeen. Tämä ei kuitenkaan sujunut aivan ongelmitta, sillä palatessaan takaisin sisälle mies liukastui ja lensi selälleen. Laskeutuessaan alas ilmalennoltaan mies oli lyönyt päänsä lattiaan, jonka seurauksena hänet kiidätettiin sairaalaan.

Suosikkinäyttelijä siirrettiin sairaalan ensiavusta teho-osastolle, mutta hänen tilansa ei ole vakava. Mies joutuu kuitenkin jäämään teho-osastolle pariksi päiväksi tarkkailua varten. Pretty Woman ja New Year’s Eve -elokuvissakin nähty konkarinäyttelijä tulee lääkäreiden mukaan kuitenkin paranemaan täysin.