Ällistyttävä pakkomielle: Pumpattavat Barbarat maksaneet jo 118 00 euroa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Äskettäin TLC-kanavalla esitetyssä ohjelmassa kerrottiin naisesta, jolla on addiktio varpaankynsiensä kasvattamiseen. Nyt samaisessa sarjassa nähdään pariskunta, jolla on pakkomielle seksinukkeihin.

TLC-ohjelman videolla kerrotaan, miten eräs pariskunta Bob ja Liz jakavat kotinsa 250 naispuolisen seksinuken kanssa. Mekaanikkona työskentelevä Bob rakastaa nimittäin nukkeja ja kerää niitä intohimoisesti. Pariskunta on hankkinut kotiinsa silikonista tehtyjä ja puhallettavia seksinukkeja, joilla kaikilla on oma paikkansa heidän kotonaan.

Harrastus ei ole halpa, sillä miehen hankkimat silikoninuket maksavat 400 dollaria eli 300 euroa kappaleelta. Pariskunta onkin käyttänyt yhteensä 150.000 dollaria eli 118.000 euroa nukkeihin. Heillä on erittäin karmiva tapa säilyttää nukkeja, sillä ne eivät mahdu helposti taloon. Osa nukeista majailee nimittäin niille tehdyissä ”ruumisarkuissa”.

Useimmat ihmiset ostavat seksinukkeja ilmiselvään tarkoitukseen, rakastellakseen niiden kanssa. Bob kertoo kuitenkin videolla, ettei tämä ole hänen intentionsa.

– En ole koskaan harrastanut seksiä näiden nukkejen kanssa, se ei ole minun juttuni. Haluan vain kerätä niitä, kertoo Bob TLC-kanavan videolla.