Unelmatreffit pienellä budjetilla? Näin onnistut

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Harvan ajatus täydellisistä treffeistä on ökykallis ravintolaillallinen. Nyt Shape-lehti onkin listannut upeita ideoita treffejä varten juuri niille, jotka haluavat pitää hauskaa treffeillään – kuitenkaan maksamatta itseään kipeäksi.

Esimerkiksi kulttuurin harrastaminen voi olla huokea tapa viettää ikimuistoiset treffit. Käykää paikalliset, sisäänpääsyttömät taidenäyttelyt läpi ja nauttikaa kulttuurista yhdessä. Kesällä järjestetään ilmaisia ulkoilmakonsertteja, joissa voitte viettää ikimuistoisia hetkiä. Baareissakin on usein ilmaisia open mic -iltoja, joissa voitte käydä nauttimassa esimerkiksi laadukkaasta stand up -komiikasta.

Ulkoilmassa oleminen on yleensä erittäin säästeliästä. Menkää piknikille paikalliseen puistoon, jolloin joudutte kustantamaan ainoastaan syömänne ruoat. Käykää pyöräilemässä tai harrastamassa muuta urheilua yhdessä, leikkimässä leikkipuistossa, makoilemassa rannalla, tai vaikkapa katselemassa tähtiä – luonnon helmasta löytyy vaikka mitä hauskoja aktiviteettejä. Talvella myös mäen laskeminen on mainio idea urheilullisten treffien ystäville.

Jos sisätilat kuitenkin kutsuvat ulkoilmaa enemmän, pitäkää vaikka elokuvailta, jolloin voit huoletta penkoa deittisi elokuvavalikoimaa. Voitte myös esimerkiksi kutsua tuttavapariskuntanne mukaan hauskaan lautapeli-iltaan. Omassa kodissaan voi myös pitää kahdenkeskeisiä viininmaistiaisia, hierontahetkiä ja vaikkapa leivontasessioita. Jos kuitenkin haluatte hieman lisää jännitystä treffeillenne, käykää koeajamassa autoliikkeen upein ökyauto. Tätä ideaa toteuttaessa on kuitenkin hyvä muistaa osata esittää varteenotettavia autonostajia.