Mekko muuttuu läpinäkyväksi naisen kiihottuessa

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miehiä on kautta aikojen kiehtonut se, mitä naisen vaatteiden alla piilee. Menneisyydessä muoti on ollut peittävää ja monesti toisen alastoman vartalon saloihin on päästy tutustumaan vasta aviovuoteessa.

Nyt miesten hiljaisiin rukouksiin on vastattu, kun eräs hollantilainen muotisuunnittelija on luonut hämmästyttävän muotimekon, joka muuttuu läpinäkyväksi naisen kiihottuessa. Futuristinen mekko tehdään kankaista, jotka reagoivat ihmisen sydämen lyönteihin. Kun pulssi kohoaa, esimerkiksi naisen kiihottuessa, kangas muuttuu läpinäkyväksi.

Mekko on varmasti monen miehen mieleen, sillä sen avulla voi hän nähdä totuuden siitä, onko nainen todella kiinnostunut hänestä. Hollantilainen muotisuunnittelija Daan Roosegaarde halusi luoda mekon ”tutkiakseen intiimiyden ja teknologian suhdetta toisiinsa”. Intimacy-niminen mekko on nähty jo Lontoossa esittelyssä. The Sun -lehden mukaan se on voittanut useita suunnittelupalkintoja Alankomaissa ja Kaukoidässä.