Kosintakirje oli matkalla 60 vuotta – näin kävi suhteelle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uskomattomia rakkaustarinoita tuntuu näkevän vain elokuvissa, mutta myös tosielämässä voi törmätä sydäntä koskettaviin rakkaustarinoihin. Esimerkiksi viime vuonna eräs pariskunta kuoli yhtä aikaa käsi kädessä 72 vuoden yhdessäolon jälkeen.

Nyt Yhdysvaltojen Minneapolisissa asuva pariskunta on saanut rakkauteensa uudenlaisen kipinän erään yllättävän löydöksen takia. Yli 80-vuotiaiden Dick ja Arlene Hauckin talosta nimittäin löydettiin remontin aikana 60 vuotta vanha rakkauskirje, jonka Dick oli kirjoittanut 21-vuotiaana mielitietylleen.

Dick Hauck palveli armeijassa vuonna 1952 ja lähetti Arlene-kullalleen kasapäin rakkauskirjeitä. Eräässä kirjeessä Dick Hauck päätti kosia rakastaan. Hyvin tärkeä kosintakirje ei kuitenkaan koskaan päätynyt Arlenen käsiin, vaan se katosi tietämättömiin. Armeijasta päästyään Dick päätti kosia tyttöystäväänsä kasvotusten.

Aviopari saikin kokea onnellisen yllätyksen, kun remonttimiehet löysivät kadonneen rakkauskirjeen seinien välistä. Vanhusten mukaan kosintakirje on nyt sinetöinyt heidän rakkautensa. Pariskunnan mukaan he purskahtavat lähes aina itkuun kosintakirjettä lukiessaan, The Daily Mail -lehti uutisoi.