Kun isoja miehiä lapsettaa – tässä sotaleikkien tulos

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisille tulee mittariin vuosittain uusia numeroita, kun ikä kasvaa. Tällaiset numerot eivät kuitenkaan tarkoita sitä, että niiden myötä ihmisen olisi pakko jättää lapsuuden hauskat irrottelut sikseen.

Nyt nettivideolla nähdäänkin varsin hyvä esimerkki tilanteesta, jossa aikuiset työmiehet ovat keksineet miten työmaalla voidaan pitää hetki hauskaa työvälineiden kanssa. Tuloksena on äänimaailmaltaan varsin uskottava sotaleikki, jossa ei kuitenkaan luoteja juuri lennellyt.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat