Pikkupoika potki palloa pihalla – poliisilta ällistyttävä reaktio

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet lähiöalueilla ja kerrostaloissa asustavat ovat varmasti törmänneet joskus meluongelmiin naapureidensa kanssa. Nyt eräs britannialainen pikkupoika on joutunut tekemisiin poliisin kanssa naapurien valituksen takia.

Kahdeksanvuotias Bertie-poika oli ollut potkimassa jalkapalloa kotinsa pihamaan tiiliaitaan. Naapurit eivät olleet mielissään pikkupojan leikkihetkestä, sillä heidän mukaan Bertien jalkapalloilu piti liian kovaa meteliä. Naapurit soittivatkin paikalle poliisit, jotka kielsivät pikkupoikaa pelaamasta jalkapalloa pihamaallaan.

Jalkapalloa rakastavan pikkupojan Janine-äiti on raivoissaan tapauksesta, sillä hänen mielestään poliisien tulisi keskittyä vakavampien asioiden hoitamiseen. Hänen mielestään on naurettavaa, että lasta kielletään pelaamasta jalkapalloa oman kodin kadun reunalla.

– Onko jalkapallon pelaaminen kadun reunalla laitonta? Kun poliisit tulivat kotiovelleni, luulin koko juttua vitsiksi. En tiedä mitä tehdä, sillä en halua päästää pientä lastani vielä yksin puistoon pelaamaan, Janine Longworth kertoi Parent Dish -sivustolle.