Kultainennoutaja pelasti koiranpennun hukkumiselta – hämmentävä video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Lemmikkikoirilla on taipumusta ylittää omistajiensa odotukset taidoillaan. Joskus ne osaavat kuitenkin tehdä tempauksia, joita harva olisi osannut odottaa. Parhaillaan verkossa leviää kotivideo, jossa koiranpentu on joutunut emonsa nähden tukalaan tilanteeseen.


Kuva: YouTube

Pentu on nimittäin pudonnut uima-altaaseen, eikä pääse sieltä omin avuin pois. Pienokainen on siis vaarassa hukkua, mutta samalla emon vaistot heräävät. Videolla nähdäänkin odottamattoman taidokas hengenpelastus, kun emo työntää pentunsa ensin altaan reunalle ja nousee sen jälkeen itse ylös ja vetää pentunsa turvaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat