Kim Kardashian ja Kanye West treffeillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen räppäri Kanye West tunnetaan erikoisista julkisista tempauksistaan, mutta rakkauselämän puolella hänellä ei ole mennyt viime vuosina kovinkaan hyvin. Aiemmin tällä viikolla hän tunnusti rakastuneensa aikoinaan Kim Kardashianiin, mutta ei saanut vastarakkautta.

Nyt tilanne on kuitenkin yllättäen muuttunut, kun Hollywoodissa on huhuttu Westin ja Kardashianin suhteesta. Viikonloppuna huhut saivat vahvistuksen, kun Kim Kardashian ja Kanye West kuvattiin yhteisillä treffeillä. Uusi julkkispari ikuistettiin poistumassa ravintolasta, ja saman illan ohjelmaan sisältyi myös elokuva.

Kuva: Splash

Atlantassa syntynyt räppäri Kanye West kertoi taannoin olevansa varma siitä, että hänestä tulee Jay Z:n ja Beyoncen lapsen kummisetä. Kanye nimittäin kuuluu laulajakaunottaren ja rapmogulin lähipiiriin. Räppärin tiedetään olevan todella innoissaan ystäväpariskunnan tulevasta jälkikasvusta. Kanyen mielestä olisi suuri kunnia, jos hänet nimettäisiin supertähtien esikoisen kummisedäksi.