Mies on hulluna lentokoneisiin – jumbojetin matkustamo kotona

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Nyt TLC-kanavan televisiosarjassa nähdään amerikkalaismies, joka on koukussa amerikkalaisen Pan Am -lentokonehtiön koneisiin.

45-vuotias Anthony on kerännyt lentokoneisiin liittyviä tavaroita 5-vuotiaasta asti. Hän on luonut autotalliinsa täydellisen jäljennyksen Pan Am Boeing 747 -lentokoneen sisustuksesta. Pan Am lopetti lennot vuonna 1991, mutta Anthony haluaa edelleen saada kokemuksen yhtiön lennolta.

Videolla mies nauttii lentokoneen penkillä istuen cocktail-juomaansa ja pähkinöitä. Hän myös pukee hätätilanteita varten tarkoitetut puhallettavat pelastusliivit ylleen ja kokeilee happimaskia.

– Ihmisille, jotka elävät samalla kadulla kanssani, tämä on autotalli. Minulle se on Pan Am 747 -lentokone. Haluan kokea tunteen, millaista on olla Pan Am -yhtiön lennolla 1970 ja 1980 -luvuilla, kertoo mies TLC-kanavan videolla.