Kokonainen kerrostalo kaatui Kazakstanissa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla uutisoidaan vuosittain tapauksista, joissa kokonaisia kerrostaloja sortuu ilman maanjäristystä tai muuta ulkoista syytä. Erityisesti vähemmän kehittyneissä maissa syynä on usein huonolaatuinen rakennustyö. Nyt Kazakstanissa on kirjaimellisesti kaatunut kokonainen kerrostalo.


Kuva: YouTube

Viisikerroksinen rakennus oli muutama päivä ennen lopullista kaatumistaan alkanut kallistua taaksepäin, ja sen seurauksena rakennuksen asukkaat evakuoitiin. Nyt YouTube-videolla nähdään kuinka talo yllättäen kirjaimellisesti kaatuu taaksepäin ennen sortumistaan pölyäväksi romukasaksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat