Näin käy kuplamuoville puristuskoneessa – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukemattomat iso ja pienet pojat haaveilevat saavansa joskus mahdollisuuden poksauttaa kuplamuovi-pakkauksen sisältöä. Yleensä ilmatyynyjä poksautellaan yksi toisensa jälkeen, mikä on tietenkin hidasta.

Nyt Yhdysvalloissa on rakennettu erikoinen testipaikka, jossa voidaan poksauttaa yhteensä jopa kymmeniätuhansia palloja. Videolla nähdäänkin miten homma toimii parhaimmillaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat