Janet Jackson laihtui huimasti

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimman urheilutapahtuman, Super Bowlin, yhteydessä jo kuusi vuotta sitten tapahtunut Janet Jacksonin kohuvilautus on yhä edelleen vuosittain otsikoissa. Neitokainen itse on kuitenkin viettänyt pari viime vuotta hiljaiseloa. Nyt Janet on kuitenkin palannut.

CODECODE

Janet Jackson nähdään nyt laihdutustuotteen mainosvideolla hoikempana kuin vuosiin. Televisiotuottajat eivät aikoinaan halunneet, että Janetin teini-ikäisellä roolihahmolla on vielä muotoja, joten he sitoivat rinnat piiloon.

Tapaus jätti nuorelle naiselle aikanaan itsetunto-ongelmia, joista hän kirjoitti myös True You -kirjassaan. Kirjan sivuilla päästiin tutustumaan tähden laihdutusoperaatioihin ja arkielämän rutiineihin, joissa varsinkin rinnat ovat aiheuttaneet kaunokaiselle päänvaivaa jo teini-iässä.

– Näyttelin 70-luvulla Good Times -televisiosarjassa. Ensimmäisenä kuvauspäivänä rintojeni todettiin olevan liian suuret, ja olin tuolloin vasta 11-vuotias. Rooli oli annettu minulle jo vuosi aikaisemmin, mutta murrosikäni ilmaantuminen muutti tilanteen vaikeaksi, artisti kertoi ABC News -julkaisulle.