Jennifer Lopezin räväkkä uutuusvideo viittaa orgioihin – katso

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Äskettäin 42-vuotiaan laulajatähti kuvasi uutta musiikkivideotaan, jonka ohjasi tähden poikaystävä Smart. Kuvauksista otetuissa kuvissa Lopez nähtiin vartalonmyötäisissä seksikkäissä asuissa. Nyt poptähden uusi video on julkaistu ja se saattaa herättää kohua seksikkyydellään. Videolla tähti kiemurtelee luksustalossa lattialla makaavan ihmisjoukon keskellä, jonka kiehnäys tuo mieleen orgiat.

Lattialla toistensa sylissä makaavat tanssijat simuloivat yhdyntäliikkeitä ja liikkuvat nautiskelevan näköisenä musiikin tahdissa. Rakastelemisesta laulava Lopez nähdään videolla myös toyboynsa Casper Smartin kanssa kiehnäämässä. Aiemminkin kumppaneidensa kanssa yhteisiä projekteja tehnyt kurvikaunotar hyppää miehensa syliin viettelevästi ja näiden yhteiset liikkeet simuloivat lemmenleikkejä. Pariskunta leikkii myös sitomis- ja sokkoleikkejä videolla.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. toukokuuta.