Vuoden törkyisin leffatraileri? ”Älä katso tätä elokuvaa”

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvamaailmassa nähdään silloin tällöin hyvin erikoisia elokuvia. Viime vuosina ovat yleistyneet erilaiset sairasta huumoria viljelevät kauhukomediat, esimerkiksi vuonna 2006 ilmestynyt Black Sheep, jossa geneettisesti muunnellut lampaat alkoivat teurastaa ihmisiä.

Nyt eräs japanilainen elokuvatraileri kummastuttaa härskeillä kohtauksillaan. Zombie Ass: Toilet of The Dead -elokuvan traileri näyttää pelottavaa kuvastoa, jossa zombiet hyökkäävät mitä yllättävämmässä paikassa, vessassa. Videolla pelokkaat japanilaiset naiset yrittävät pidättää, mutta eivät voi estää luonnon kutsua.

Kuva: YouTube

Ulkohuussiin mennessään nämä kohtaavat zombit, jotka kurkottavat heitä kohti vessan ulosteastiasta. Pervoiksi nimetyt zombiet yrittävät repiä myös naisten housuja alas. Trailerissa nähdään zombie-elokuville tyypillisesti epämuodostuneita kasvoja, suolenpätkiä ja taistelukohtauksia. Elokuvaa mainostetaan kehoituksella ”Don’t see this movie”. Menisitkö sinä katsomaan tätä filmiä?