Nainen leikkautti itselleen uuden pepun – halusi näyttää Pippa Middletonilta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Britannian kuninkaallisen Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton nousi viime vuonna otsikoihin muun muassa timmin peppunsa ansiosta. Naisen muotoja on ihailtu ympäri maailmaa, ja eräs nainen on nyt jopa mennyt kauneusleikkaukseen näyttääkseen Pippalta.

Daily Mail -lehti kertoo Jenny Fitzgerald -nimisestä amerikkalaisnaisesta, joka käytti noin 7.700 euroa näyttääkseen ihailemaltaan julkkisnaiselta. Fitzgerald oli viime vuotisia kuninkaallisia häitä katsoessaan ihastunut Pippan upeaan takamukseen. Tämän seurauksena neitokainen meni jopa niin pitkälle, että hän päätti hankkivansa itselleen samanlaisen.

Fitzgerald on nyt hankkinut oman ihailtavan ruuminosansa kauneusleikkauksella, jossa siirrettiin rasvaa kehon muista osista hänen takamukseensa. Neitokainen itse on erittäin tyytyväinen uusiin muotoihinsa – ja niin ovat myös miehet. Fitzgerald tapasi nimittäin leikkauksensa jälkeen tulevan aviomiehensä Carloksen. Nainen uskoo uuden, täyteläisemmän peppunsa olleen tämän onnekkaan käänteen takana.