Nyt meni läheltä! Valvontakamera kuvasi täpärän pelastumisen junan alta

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Junaradan tasoristeykset ovat paikkoja, joita ylitettäessä kehoitetaan yleensä olemaan varovaisia. Kaikki autoilijat eivät kuitenkaan noudata kehoituksia, vaan saattavat yrittää päästä hätäisesti radan yli ennen junan tuloa. Nyt verkossa on levinnyt videomateriaalia, jossa eräs auto ehtii täpärästi pois junan alta.

Videolla nähdään, miten mieshenkilö ja auto ylittävät junaradan pikaisesti juuri ennen kuin juna olisi törmännyt. Auto ohittaa junan muutamien senttien päässä törmäyksestä. Video on pätkä viranomaisten julkaisemasta varoitusvideosta, jolla yritetään herättää ihmisissä varovaisuutta junaradan ylittämisen suhteen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat