Demi Moore kehotti lapsiaan juoksemaan alastomana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Demi Moore on ollut viime aikoina otsikoissa elokuviensa sijaan lähinnä avioeronsa ja huolestuttavan laihtumisensa merkeissä. Kaunottarella on entisestä avioliitostaan Bruce Willisin kanssa kolme yhteistä tytärtä, 23-vuotias Rumer, 20-vuotias Scout sekä 17-vuotias Tallulah.

Äskettäin Demi Moore hakeutui hoitoon anoreksiansa takia. Nyt Mooren nuorin tytär Tallulah Willis on puolustanut julkisesti syömishäiriöistä kärsivää äitiään ja kertonut totuuksia tämän kasvatustavoista. 18-vuotias Tallulah kertoo Mooren olleen hyvä esikuva perheen tyttärille näiden kasvuiässä.

– Äiti kehotti meitä aina rakastamaan omaa kehoamme. Hän tuki meitä. Hän kehotti meitä juoksemaan alasti ympäriinsä ja tekemään mitä tahansa, mitä halusimme, kertoo Tallulah Willis Stylelist Blogger Network -sivustolle.

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti vaimoaan viime vuonna 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja he päättivätkin pian yhteiselonsa. Moore ja Kutcher ehtivät olla naimisissa kuusi vuotta. Kolmesti naimisissa olleella näyttelijättärellä on kolme tytärtä avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.