Nälkäpeli-tähden moka päätyi televisioon: ”Hävettää!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suzanne Collinsin huippusuositun Nälkäpeli-kirjasarjan ensimmäinen elokuvaosa keräsi satojen miljoonien tulot avausviikonloppunaan. Yhdysvalloissa tieteiselokuva teki kautta aikojen kolmanneksi suurimman avaustuloksen, noin 155 miljoona dollaria.

Peeta Mellark -roolihahmoa elokuvassa esittävä Josh Hutcherson on noussut etenkin teinityttöjen päiväunien kohteeksi. Nyt 19-vuotias teinitähti paljasti elämänsä noloimman mokan televisiohaastattelussa. Josh Hutcherson nimittäin kertoi, ettei hän tule koskaan unohtamaan surkeaa baseball-heittoaan Cincinnati Reds -joukkueen pelissä.

– Pelin aloitusheittoni hermostutti minua ja jouduin tekemään sen 43.000 ihmisen edessä. Kaaduin polvilleni heiton jälkeen ja pallo vieri maahan. En ole koskaan ollut niin häpeissäni, Josh Hutcherson kertoi Jay Lenon keskusteluohjelmassa.

Yhdysvaltojen Kentuckyssä varttunut Josh Hutcherson aloitti näyttelijäuransa 2000-luvun alussa. Hän sai uransa alkuvaiheilla pieniä rooleja muun muuassa televisiosarjoissa House Blend, Teho-osasto ja Line of Fire. Näyttelijä seurusteli taannoin Disney-kaunotar Vanessa Hudgensin kanssa, mutta pariskunta erosi lyhyen romanssin jälkeen. Tällä hetkellä teinitähti elää sinkkuna.