Tieraivoa maantiellä – Kardashianit vaarassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Realitysarjan seitsemäs tuotantokausi pyörii parhaillaan televisiossa Yhdysvalloissa. Viime aikoina realityperheen kuopukset Kendall ja Kylie Jenner ovat viihtyneet julkisuuden valokeilassa.

Teinisiskokset ovat tehneet muun muuassa rutkasti mallintöitä. Nyt otsikoihin ovat kuitenkin päätyneet sisarusparven vanhemmat edustajat, sillä Khloe ja Kim Kardashian ovat olleet osallisena tieraivon siivittämissä tapahtumissa Los Angelesissa. TMZ-sivusto kertoo, että viereisellä kaistalla ajanut auto yritti kiilata julkkissiskokset tieltä. Tähän realitytähdet eivät reagoineet suopeasti.

Julkaisun lähteiden mukaan siskokset kiilasivat autollaan törttöilleen kanssa-autoilijan ajoneuvon tien sivuun ja nousivat autosta. Kim kuvasi puhelimellaan vaarallisesti ajaneen auton rekisterikilven samalla, kun Khloe yritti mennä avaamaan auton kuljettajanpuoleista ovea. Neitokainen ei kuitenkaan koskaan päässyt ovelle asti, sillä auto peruutti ripeästi pois paikalta. Kim julkaisi Twitter-blogissaan auton rekisteritunnuksen sanoen, että kuski myös videokuvasi koko tapahtuman. Vaarallisesti ajaneelle kuskille ei vielä ole tullut seuraamuksia tapahtuneesta.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.