Ylinopeuden tulos videolle: ”Hengenlähtö senttien päässä” – katso

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Valvontakamerat ovat viime vuosina tallentaneet lukuisia tapauksia, joissa ylinopeudella tai muuten tilanteeseen nähden väärällä ajonopeudella ajaneet ovat joutuneet hengenvaarallisiin onnettomuuksiin. Nyt sellainen nähdään jälleen verkossa.Kuva: YouTube

Tällä kertaa valvontakamera ikuisti kuinka suurella nopeudella huonokuntoisella tiellä kulkeva auto ei ehdi pysähtyä, kun kuljettaja huomaa vastaantulevan kääntyvän eteensä. Äkkijarrutuskaan ei vauhtia ehdi juuri hidastaa, mutta onneksi tällä kertaa oli onni matkassa. Autot osuivat suurella nopeudella yhteen, mutta säästyivät kuitenkin täydeltä nokkakolarilta. Ylinopeutta ajaneen autoilijan kohtalosta ei ole tietoa, mutta videon perusteella hän törmää tolppaan suurella nopeudella.