Mitä ihmettä? Koira rapsuttaa kissaa kuin pyynnöstä

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kissat ja koirat ovat vanhan uskomuksen mukaan toistensa verivihollisia. Ehkä niin on myös todellisuudessa, mutta poikkeukset vahvistavat säännön. Esimerkiksi verkossa nähtiin aiemmin tänä vuonna video, jossa eräs kissa tarjosi koiralle ammattimaisen näköistä hierontapalvelua.

Nyt kissojen ja koirien välillä vellovasta rauhasta on saatu jälleen todiste videon merkeissä. Nettivideolla nimittäin nähdään, kuinka pieni koira rapsuttaa kissakaveriaan sohvan päällä.

Musta koira nähdään videolla rapsuttamassa etutassullaan tasaisin vedoin kissan kylkeä. Kissa näyttää nauttivan hemmotteluhetkestään, sillä se antaa koiran rapsutella sitä rauhassa. Hauva tarjoaakin kaverilleen todellisen luksushetken, sillä koira rapsuttaa kissakaverinsa selkää aina takamukseen asti.

Kuva: YouTube