Entinen teinitähti paljasti: ”Elän kaksoiselämää”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrielokuvien näyttelijä Taylor Lautner kertoi taannoin elävänsä kaksoiselämää. Supertähden mukaan hän joutuu usein nipistämään itseään, jotta hän tajuaa olevansa miljoonien teinityttöjen ihailun kohde. Nyt myös eräs toinen viihdemaailman tähti paljasti elävänsä kahta eri elämää.

High School Musical -teinielokuvien päätähden Zac Efronin mukaan hän nimittäin elää kaksoiselämää. 24-vuotias näyttelijä kertoi, että hän yrittää pitää yksityiselämänsä poissa julkisuuden parrasvaloista. Efronin mielestä on tärkeää, ettei hänen Hollywood-urastaan tule osa tähden ”oikeaa elämää”.

– Ajattelen eläväni kahta elämää. Hollywood-elämää ja oikeaa elämää. Toinen niistä on julkisempaa, mutta työurani ei ole koskaan nostanut jalkojani maanpinnalta, Zac Efron kertoi New York Daily News -sivustolle.

Zac Efron joutui äskettäin Punk’D-pilailuohjelman uhriksi. Näyttelijätär Hayden Panettiere nimittäin järjesti kollegalleen poliiseja sisältävän pilan kollegalleen. Huijauksessa poliisit väittivät entisen teinitähden paenneen ystäviensä kanssa onnettomuuspaikalta.

Zac Efron seurusteli viiden vuoden ajan vastanäyttelijänsä Vanessa Hudgensin kanssa. Pariskunnan väitettiin eronneen, koska Hudgens ei ollut valmis kihlautumaan näyttelijän kanssa. Sinkkupäivistään nauttinut Zac on sittemmin yhdistetty muun muuassa aussikaunotar Teresa Palmeriin, Bruce Willisin tyttäreen Rumer Willisiin ja näyttelijätär Lily Collinsiin.