Julia Roberts on seksikäs bikiniäiti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Julia Roberts tähditti taannoin elokuvia Valentine’s Day ja Eat Pray Love, jotka molemmat menestyivät valkokankaalla. Parhaillaan Hollywoodin tähtikaunotar nähdään Kerro, kerro kuvastin -elokuvassa, jossa Roberts näyttelee Lumikki-sadun pahaa kuningatarta.

Julia Robertsilla on aviomiehensä Danny Moderin kanssa neljävuotiaat kaksoset Hazel ja Phinnaeus. Nyt 44-vuotias näyttelijätär nähtiin upeissa bikinikuvissa, kun tähti oli lomailemassa Havaijilla perheensä kanssa. Kahden lapsen äiti on ikäisekseen ilmeisen hyvässä kunnossa poseeratessaan rannalla pienissä mustissa bikineissä. Robertsin kasvoilla nähdään rantakuvissa loistava hymy, mistä voi päätellä tähden nauttivan lomailusta täysin siemauksin.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Hollywoodissa liikkuvien huhujen mukaan Roberts suostui Valentine’s Day -elokuvaan, koska sen ohjaaja Garry Marshall teki hänestä aikoinaan tähden. Hänet kiinnitettiin mukaan ensimmäisenä, joten muiden nimekkäiden supertähtien saaminen mukaan oli sen jälkeen normaalia helpompaa. Elokuvassa nähtiin myös muiden muassa Jessica Alba, Bradley Cooper, Jennifer Garner, Ashton Kutcher, Taylor Lautner ja Taylor Swift.