Lady Gaga päätti keikkapäivänsä planeettojen perusteella: ”Merkurius perääntyy”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nousi taannoin supertähdeksi Just Dance -hittikappaleensa myötä. Viime vuosina laulaja on keskittynyt menestyneen musiikkiuransa lisäksi myös hyväntekeväisyystyöhön.

Erittäin menestynyt laulajatar sai äskettäin rankkaa kritiikkiä Twitter-blogissaan julkaisemansa viestin takia. Poptähti julisti nimittäin Twitterissä, etteivät poplaulajat koskaan syö. Nyt supertähden kerrotaan kysyneen neuvoa astrologiselta tiimiltään pohtiessaan sopivia päiviä Born This Way -kiertueelle. Tähti nimittäin pelkää, että planeetat eivät ole suotuisasti kiertueen aikana.

– Lady Gaga huolehtii, koska hän haluaa tähtien olevan suotuisat kiertueellaan. Hän seuraa horoskooppejaan päivittäin ja on nyt huolissaan heinäkuussa tapahtuvasta Merkurius-planeetan perääntymisestä. Hän pelkää sen vaikuttavan kielteisesti kiertueensa energiaan, kertoo sisäpiirin lähde The Sun -lehdelle.

Merkuriuksen perääntyminen on perinteisesti liitetty astrologiassa erilaisiin katkoksiin ja viivästyksiin kommunikaatiossa. Se voi vaikuttaa matkojen viivästymiseen, tietokoneiden toimimattomuuteen ja dokumenttien katoamiseen. Astrologien mukaan planeetan perääntyminen voi kuitenkin myös auttaa Gagaa hahmottamaan kiertueensa uudesta näkökulmasta ja parantamaan sitä.

Lady Gaga tunnetaan kiinnostuksestaan henkisiin asioihin. Tähti ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Poptähden mukaan paholainen kummittelee hänelle öisin, eikä hän siten saa tarpeeksi unta. Gagan mukaan hän käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.