Lautanen oli liian raskas – pikkutytön uurastuksesta nettihitti

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vanhemmat ikuistavat usein lastensa hauskoja touhuja videokameroille ja julkaisevat kotivideoita verkossa. Pienten lasten temmellyksiä esittävät videot ovat keränneetkin esimerkiksi YouTube-palvelussa satoja miljoonia katsojia ympäri maailman.

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton video pikkutytöstä, joka yrittää epätoivoisesti huijata isäänsä. Nettivideolla nähdään, kuinka itkuinen tyttö makaa lattialla ruoka-astia kädessään. Isä pyytää lastaan nostamaan likaisen kulhon tiskialtaaseen, mutta pikkutyttö ei suostu toteuttamaan pyyntöä mukisematta.Kuva: YouTube

Punapaitaisen tytön mukaan ruoka-astia on nimittäin liian painava nostettavaksi. Lapsi yrittääkin videolla nostaa kulhoa tuloksetta. Lopulta isän kehotuksien myötä pikkutyttö luopuu huijauksestaan ja nostaa ruoka-astian tiskialtaan reunalle itkukohtauksen saattelemana.