Näin tyttöystävät jaotellaan vessakäyntien mukaan – katso video

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naiset ovat tunnetusti arvoitus miehille, varsinkin kun on kyse omista tyttöystävistä. Nyt eräs mies väittää kuitenkin ratkaisseensa tämän arvoituksen, sillä hän on jakanut tyttöystävät kolmeen kategoriaan näiden vessakäyntien perusteella.

YouTube-videolla nuori mies kertoo, miten hän on tajunnut naisten ulostamistapojen olevan vaihtelevampia suhteessa miehiin. Hän on löytänyt naisista kolme kategoriaa, joihin nämä voi asettaa ulostamisensa mukaan. Ensimmäinen näistä on itsetietoinen tyttö, joka välttää suhteessakin miehen lähellä ulostamista.

– Hänen ulostamisestaan et haluakaan tietää mitään, sillä tämä tytön uloste on vaarallinen kuin ”Hiroshima”. Toinen tyttöystävä kertoo ulosteestaan kaiken sen koosta ja koostumuksesta lähtien. Kolmas tyyppi on oma suosikkini, sillä hän ulostaa kursailematta lähelläsi, mutta ei huutele vessasta kommentteja toimituksestaan, kertoo nuori mies videolla.