Vampyyripäiväkirjat-tähti kauhuissaan: Lentokoneeseen iski salama!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta Vampyyripäiväkirjat-sarjasta tuttu Paul Wesley on noussut viime vuosina ohjelman miljoonien naisfanien päiväunien kohteeksi. Amerikkalainen näyttelijä tähdittää sarjassa vampyyri Stefan Salvatoren roolia.

Nyt 29-vuotias näyttelijä kertoi joutuneensa kokemaan kauhun hetkiä 13. huhtikuuta, kun vietettiin epäonnen perjantaita. Vampyyripäiväkirjat-tähti oli ollut sinä päivänä Toronton lennolla vaimonsa kanssa, kun yhtäkkiä salama iski lentokoneeseen.

– Lentokoneeseen iski salama. Näimme valtavan välähdyksen ja kuulimme kovan äänen. Ajattelin, että nyt kuolemme, Paul Wesley kertoi LIVE! With Kelly -ohjelmassa.

Näyttelijän mukaan salamaniskun jälkeen hän huomasi, että myös brittikoomikko Joan Rivers istui kyseisen lentokoneen matkustamossa. Paul Wesley kertoikin ajatelleensa, että hänen elämänsä päättyy sadoista kauneusleikkauksistaan tutun Joan Riversin rinnalla.

New Jerseyssä varttunut Paul Wesley aloitti näyttelijän uransa 2000-luvun alussa. Hän on ehtinyt tähän mennessä tähdittämään jo kymmeniä televisiosarjoja ja muutamia elokuvarooleja. Tähti on nähty muun muuassa televisio-ohjelmissa Smallville, O.C., Everwood, Fallen ja Todistettavasti syyllinen. Paul Wesley meni viime vuonna naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä Torrey DeVitton kanssa.