Radiokanavan mainos raivostuttaa metrossa – katso kuva

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainoskampanjoiden on tarkoitus saada ihmisten maksimaalinen huomio ja jäädä myös ihmisten mieliin. Siksi niissä joudutaan alinomaan tavoittelemaan hyvän maun rajoja. Usein mainokset menevät kuitenkin myös liian pitkälle ja niitä joudutaan esimerkiksi kieltämään. Nyt New Yorkissa ihmetyttää paikallisen radiokanavan kampanja.

WFAN-radiokanavan kahden miehen isännöimä urheiluväritteinen aamuohjelma on tällä hetkellä newyorkilaisten nuorten miesten suosituin aamushow. Parhaillaan radiokanava markkinoi aamupoikiaan metrossa kampanjalla, joka ei ole saanut ainoastaan hyvää palautetta. Mainoksessa nimittäin todetaan, että raskaana olevalle naiselle tulee antaa aina istumapaikka – paitsi jos hänellä on päässään Red Soxin lippalakki.

Kuva: The Zen Zone