Räppäri perui keikkansa – jättilasku tuli perässä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomessakin konsertoinut amerikkalainen hiphop-tähti Flo Rida, oikealta nimeltään Tramar Dillard, oli aikoinaan Right Round -hitillään peräti kuusi viikkoa Yhdysvaltojen singlelistan ykkösenä. Suosikkiräppäri osti itselleen taannoin yli miljoonan euron arvoisen Bugatti-ökyauton.

Äskettäin Flo Ridan assistentti haasti tähtiartistin oikeuteen palkanmaksuun liittyneiden ongelmien takia. Nyt räppäri on taas otsikoissa raha-asioidensa tiimoilta, sillä miehelle on napsahtanut yli 61.000 euron suuruinen lasku esiintymissopimuksen rikkomisesta, TMZ-sivusto kertoo. Tähtimuusikon oli ollut tarkoitus esiintyä Fat as Butter -festivaaleilla Newcastlessa viime lokakuussa, mutta räppäri perui esiintymisensä viime hetkellä ”odottamattomien olosuhteiden” takia.

Tästä vetäytymisestä on nyt lähetetty Flo Ridalle hintava lasku, sillä festivaalin järjestänyt australialaispromoottori on saanut tuomioistuimelta päätöksen, jonka mukaan räppärin on maksettava sopimuksen rikkomisesta. Erittäin menestyneellä muusikolla ei kuitenkaan todennäköisesti tule olemaan ongelmia laskun maksamisen kanssa.

Flo Rida syntyi 16. joulukuuta 1979 Miamin Carol Cityssä, Yhdysvalloissa. Uransa muusikkona Flo Rida aloitti teini-ikäisenä kavereidensa kanssa ryhmässä Groundhoggz. Muutaman vuoden taistelun jälkeen, ja saatuaan sopimuksen levy-yhtiö Atlantic Recordsin kanssa, hän julkaisi ensimmäisin läpimurtohittinsä nimeltä Low. Se oli yksi vuoden 2008 soitetuimmista hiphop-kappaleista ja se myi nelinkertaista platinaa.