Huh, Rihanna riisui yläosansa Facebook-kuvissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna nähdään parhaillaan valkokankailla Battleship-toimintaelokuvassa, jossa neitokainen näyttelee Raikes-nimistä sotilasta. Rihanna treenasi taannoin vartalonsa huippukuntoon taistelukohtauksia sisältävän elokuvan kuvauksia varten.

Rihanna joutui viime vuonna sairaalaan uupumuksen takia. Tervehtymisen jälkeen poptähden lääkärit kehottivat tätä vähentämään juhlimista ja rauhoittamaan railakasta elämäntyyliään. Nyt 23-vuotias neitokainen on heittänyt rohkeasti bikinin yläosan menemään ja nauttii yläosattomissa lomastaan Havaijilla.Kuva: FacebookKuva: FacebookKuva: Facebook

Laulaja julkaisi villit kuvansa Facebook-blogissaan. Niissä hänet nähdään vedessä polskimassa vesiputouksen lähellä ja supertähti pitelee vain käsiään paljaiden rintojensa suojana. Rihanna heiluttaa toisessa kädessään voitonriemuisena bikinin yläosaa, jonka on juuri repäissyt pois päältään.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.