Vauva sai naurukohtauksen pölynimurista

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Youtube-palvelussa katsotuimpien videoiden joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat kotivideot lapsista. Taaperoiden aiheuttamat hauskat tilanteet ja naurukohtaukset ovat nimittäin keränneet jo satoja miljoonia katsojia ympäri maailman.

Kuva: YouTube

Verkossa nähdään esimerkiksi videoita, joissa vauvat kikattavat jollekin hauskalle äänelle. Nyt verkossa on julkaistu video, jossa nähdään, kuinka Brantley-niminen vauva naureskelee hurisevalle pölynimurille äitinsä edessä.

Nettivideolla nähdään, kuinka äiti liikuttelee pölynimuria lattialla istuvan poikansa edessä. Taaperon mielestä on nimittäin hulvatonta, kun imurin suuaukon imaiseva voima vetää vauvan paidan sisuksiinsa. Naurusta ei ole tullakaan loppua, sillä poikalapsi kikattaa lähes koko videon ajan hauskalle vekottimelle.