21-vuotias helpotti oloaan väärässä paikassa – putkareissu

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rocktähti Ozzy Osbourne joutui vuonna 1982 pidätetyksi, kun hän virtsasi San Antoniossa sijaitsevan Alamo-museorakennuksen seinään. Poliisit veivät väärään paikkaan virtsarakkonsa tyhjentäneen Ozzyn putkaan ja San Antonio määräsi rocktähdelle porttikiellon kyseiseen kaupunkiin.

Nyt 21-vuotias Daniel Athens on tehnyt ”ozzyosbournet”. Texasissa asuva nuorukainen joutui nimittäin poliisien käsirautoihin, kun hän jäi kiinni julkisella paikalla virtsaamisesta. Alamo-museon vartija oli nähnyt, kuinka päihtynyt mies virtsasi 1700-luvulla rakennetun Alamo-linnoituksen seinään.

Suositulla turistikohteella partioineen vartijan mukaan nuorukainen oli päästänyt virtsarakkonsa valloilleen rajatulla alueella, jonne museon kävijöiltä on pääsy kielletty. Mies kuljetettiin virtsaamisen jälkeen putkaan. The Smoking Gun -sivuston mukaan Daniel Athensia syytetään nyt muun muuassa julkisella paikalla virtsaamisesta.