6-vuotias sai kiukkukohtauksen päiväkodissa – poliisit panivat käsirautoihin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Coloradossa ihmeteltiin aiemmin tänä vuonna tapausta, jossa 11-vuotias koulutyttö joutui poliisien käsirautoihin riidan aikana. Poliisien mukaan alakoulussa opiskeleva tyttö pistettiin kuriin, koska tämä oli ajautunut sanaharkkaan koulunsa vararehtorin kanssa.

Nyt Georgian osavaltiossa kohistaan erään kuusivuotiaan tytön ”pidätyksestä”. Salecia Johnson -niminen pikkutyttö oli saanut kiukkukohtauksen Creekside-esikoulussa, jossa hän oli muun muuassa töninyt muita lapsia ja heitellyt tavaroita ympäriinsä.

Kiukkukohtauksen saanut pikkutyttö oli myös kaatanut pienen kirjahyllyn esikoulun rehtorin jalan päälle. Paikalle ilmestyikin pian Milledgevillen poliisi, joka yritti rauhoitella raivoisaa pikkutyttöä. Esikoululainen ei kuitenkaan rauhoittunut, vaan alkoi lyömään poliisia. Sen jälkeen poliisi pani lapsen käsirautoihin ja vei tämän poliisilaitokselle turvallisuusriskin vuoksi.

Salecia Johnsonin täti tuli myöhemmin samana päivänä hakemaan sukulaistyttönsä poliisilaitokselta. Pikkutytön vanhemmat ovat kritisoineet poliisin toimintaa, mutta poliisien mukaan he toimivat lapsen pidätyksessä oikealla tavalla. Tyttöä syytetään nyt opettajan pahoinpitelystä, vahingonteosta ja kurittomasta käytöksestä, AP-uutistoimisto uutisoi.