Aikamoinen tempaus naisten alushousujen takia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ihmisen saavat nautintonsa monenlaisista asioista, mutta yhden miehen erikoinen kiinnostuksen kohde on nyt nostanut hänet uutisotsikoihin. Amerikkalaisen Jeffrey A. Lloyd pakkomielle naisten pikkuhousuihin johti nimittäin hänen pidätykseensä.

News of Cumberland County -lehti kertoo, kuinka 44-vuotias Lloyd pidätettiin Pennsylvaniassa, koska hän oli varastanut yksitoista paria naisten alushousuja asuinrakennuksien kuivausrummuista. New Jerseyssä asuva mies oli varta vasten lähtenyt viereiseen osavaltioon varastusreissulleen. Pidätyksen yhteydessä pikkuhousuista pitävän miehen anastamat vaatekappaleet löytyivät sullottuina tämän housujen etupuolelle.

Erikoinen varas jäi kiinni, kun hänet onnistuttiin taltioimaan turvakameran videolle. Pidätyksensä jälkeen mies tunnusti tekonsa, ja hän kertoi poliiseille alushousujen varastelemisen olevan hänen paha tapansa. Lloyd myös tunnusti varastaneensa edellisten seitsemän kuukauden aikana ainakin 50 paria naisten alushousuja ja rintaliivejä. Mies oli ottanut alusvaatteet luvattomasti haltuunsa silloin, kun ne oli jätetty kuivumaan asuinrakennuksien pyykkitiloihin.