Miljoonien teinityttöjen päiväuni: ”Alaston Harry sai sakot Ruotsissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi yrittää parhaillaan tehdä läpimurtoa maailman tärkeimmillä musiikkimarkkinoilla Yhdysvalloissa. Äskettäin yhtye ylitti miljoonan myydyn levyn rajan.

Nyt miljoonien teinityttöjen ihastuksen ja päiväunien kohde Harry Styles on paljastanut viihtyvänsä liiankin hyvin alastomana. Yhtyeen pojat paljastivat alituisen nakuilun johtaneen Ruotsissa jopa sakkorangaistukseen.

– Harry on alituisesti alastomana ja hän pitää siitä. Hän sai Ruotsissa muhkeat sakot käveltyään täysin alastomana, Louis Tomlinson kertoi BANG Showbizin haastattelussa Australiassa.

– Kyllä, niin tein. Sitten Amsterdamissa vuokrasimme pienet veneet ja niiden omistaja käski minun poistua veneestä, koska riisuin kaikki vaatteeni, Harry Styles lisäsi.

– Hän todella pitää nakuilusta yleisemminkin. Hän vain pitää itsensä riisumisesta. Täysin, totaalisen alastomaksi, Zayn Malik naureskeli.

Yhtyeen Yhdysvaltojen valloitus sai äskettäin särön, kun amerikkalainen One Direction -bändi syytti irlantilaisyhtyettä nimivarkaudesta. Viisihenkinen amerikkalainen poikabändi väitti käyttäneensä One Direction -nimeä ensin. Yhtye kertoo, että se muodostettiin vuonna 2009, eli ennen kuin One Directionin pojat tapasivat toisensa X Factor -kilpailussa.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa. Äskettäin levy-yhtiön pomot halusivat varjella bändin puhtoista imagoa ja kielsivät One Directionin sinkkupojilta seksin harrastamisen kiertueen aikana.