Jennifer Nicole Lee jumppasi puistossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supermallien ja julkkisnaisten lisäksi viihdelehtien otsikoissa on viime kuukausina alkanut näkyä aikaisempaa enemmän myös fitness-malleja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Parhaillaan amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tekee kovaa nousua julkkiskaartiin.

Jennifer Nicole Lee on saanut suitsutusta treenatusta vartalostaan, jossa ei paparazzikuvien perusteella näytä olevan ainuttakaan liikakiloa. Nyt 36-vuotiaan kahden lapsen äidin rankka treenihetki ikuistettiin paparazzien kameroille. Miamin puistomaisemissa kuntoillut kaunotar innostui muun muuassa harjoittelemaan taistelulajeja.

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Ruskettuneen neitokaisen kuvat voivat toimia monelle katsojalle motivaationa kesäkunnon tavoittelussa, sillä julkkistähden vartalo on huippukunnossa. Jennifer Nicole Lee nähdään kuvissa treenaamassa myös jumppapallolla, jonka päällä hän vahvisti keskivartalon ja jalkojensa lihaksia.

Jennifer Nicole Lee laihdutti taannoin 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan. Miamissa asuva kuntomimmi nimettiin viime vuonna Splash Online -sivuston parhaimpien bikinikaunottarien joukkoon.