Kim Kardashianista halutaan nyt pormestari

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Realityjulkkis Kim Kardashian nousi aikoinaan julkkistähdeksi peppunsa ja seksivideonsa myötä. Sittemmin hänestä on tullut yksi planeetan seuratuimmista ja eniten tienaavista julkkistähdistä. Aiemmin tässä kuussa hänet kuvattiin treffeillä räppäri Kanye Westin kanssa.

Äskettäin romanssihuhut saivat kuitenkin yllättävän käänteen, sillä lähteiden mukaan Kanye West jätti realitykaunottaren tylysti tekstiviestillä. Nyt 31-vuotias kaunotar on kertonut julkisesti hieman odotuksista poikkeavista tulevaisuudensuunnitelmistaan. Kim aikoo nimittäin hakea noin viiden vuoden päästä kalifornialaisen Glendalen kaupungin pormestariksi.

Realitytähti teki yllättävän paljastuksen nuoremman sisarensa Khloen realitysarjassa Khloe and Lamar. Kurveistaan tunnettu kaunotar oli jopa tutkinut asiaa etukäteen, sillä hän osasi kertoa siskolleen, että kaupungin pormestarin on oltava kirjoilla Glendalessa. Niinpä Kim ilmoittikin aikovansa ostaa kaupungista itselleen talon, mutta asiaan sarkastisesti suhtautunut Khloe ei erityisemmin innostunut isosiskonsa pormestariaikeista.

Kim Kardashian kuvaa parhaillaan perheensä arkea seuraavaa Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa, jonka uusi tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa tässä kuussa. Sarjan menestyksen johdosta sen pohjalta on tehty myös kaksi spin-off -sarjaa ja kolmas on parhaillaan suunnitteluasteella.