Mies kyllästyi yhteiskuntaan – 20 vuotta alastomana autiosaarella

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kautta aikojen ihmisten keskuudessa on ollut toisinajattelijoita, jotka ovat kyseenalaistaneet vallitsevat yhteiskunnalliset olot. Nyt on tullut julkisuuteen eräs japanilainen mies, joka valitsi itselleen erilaisen elämän. Mies on nimittäin asunut viimeiset 20 vuotta alastomana autiolla saarella.Kuva: YouTube

Masafumi Nagasaki muutti asumaan Sotobanarin saarelle Japanin eteläosan edustalle, kun hän kyllästyi modernin yhteiskunnan rajoittavuuteen. 76-vuotias mies elää teltassa ja käyskentelee saarella alasti sen ainoana asukkaana. Hän käy vain kerran viikossa ihmisten maailmassa ostamassa puhdasta vettä ja ruokaa.

– En tee mitä yhteiskunta käskee minun tehdä, mutta noudatan maailman luonnollista kulkua. Täällä saarella tuntuu oikealta olla alasti, vaatteet eivät sovi tänne. Alastomuuteni on kuin uniformu, kertoo Masafumi Nagasaki videolla.