Mies selasi kadonneita ihmisiä netissä – teki uskomattoman löydön

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Internetistä löytyy useampiakin nettisivuja, joita kadonneiden ihmisten omaiset ylläpitävät rakkaimpiensa löytämiseksi. Nyt otsikoihin on noussut eräs amerikkalaismies, joka sattumalta selaili tällaista nettisivua – ja koki elämänsä järkytyksen.

People-lehti nimittäin kertoo, kuinka Steve Carter -nimiselle miehelle paljastui, että hänen äitinsä oli kidnapannut hänet lapsena isänsä luota. Psyykkisistä ongelmista kärsinyt äiti ei kuitenkaan osannut huolehtia kaappaamastaan lapsestaan, jonka seurauksena poika otettiin aluksi huostaan. Tämän jälkeen hänet adoptoitiin nelivuotiaana Steve ja Pat Carterin toimesta.

Miehelle oli kyllä kerrottu adoptiosta, mutta hänelle oli silti jäänyt kysymyksiä lapsuusajoistaan. Utelias mies menikin tutkimaan kadonneista kertovaa sivustoa, jossa hän törmäsi Marx Panama Barnes -nimisen vauvan tapaukseen. Äitinsä kidnappaamasta lapsesta oli tehty tietokoneella arvio, miltä hän näyttäisi aikuisena. Carter tunnisti itsensä kuvasta.

– Sain kylmiä väreitä. Olin aivan että, voi paska, sehän on minä, Carter selittää hämmästystään People-lehdelle.

Järkyttävän löydön seurauksena miehelle on nyt paljastunut, että hänen äitinsä vei hänet vauvana isänsä ja kahdeksanvuotiaan siskonsa luota. Hänen muu perheensä ei siis koskaan saanut tietää, mitä perheen äidille ja pikkupojalle oli tapahtunut. Äidin olinpaikka ei pojan huostaanoton jälkeen ole koskaan paljastunut. Nyt Carter kuitenkin iloitsee biologisten sukulaistensa löytymisestä ja saamastaan mahdollisuudesta lopulta tutustua heihin.