Morsiamen huntu yli puolen kilometrin mittainen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hääpäivä on monelle naiselle odotetuimpien päivien joukossa. Luonnollisesti juhlapäivään halutaan panostaa suureellisillakin eleillä. Nyt eräs morsian on teettänyt itselleen ennätyksellisen pitkän hunnun, joka taatusti kerää katseet häävastaanotolla.

Li Kuo -nimisen 25-vuotiaan morsiamen huntu on nimittäin ällistyttävät 520 metriä pitkä. Pituutensa ansiosta valkoisella hunnulla on myös painoa, sillä se painaa 50 kiloa. Kirkon käytävällä 5.000 punnan eli 6.300 euron hintaista huntua joutuvat kantamaan yli 20 morsiusneitoa. Katso kuvat tästä.

Massiivisen hunnun valmistuksessa kesti huimat 3 kuukautta. Kuo teki huntutilauksen sulhaseltaan salassa, koska halusi yllättää tulevan aviomiehensä. Sulhanen kertoi yllättyneensä iloisesti kauniista hunnusta.