Äiti kielsi poikaystävän tapaamisen – tyttö lavasti kidnappauksensa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nuoren pariskunnan seurustelu saattaa vielä nykyäänkin olla vanhemmille vaikeasti nieltävä asia. Joissain ääritapauksissa vanhemmat jopa kieltävät nuorten seurustelun, jos eivät pidä lapsensa kumppanivalinnasta.

Nyt eräs 22-vuotias nuori nainen on turvautunut epätoivoisiin keinoihin päästäkseen näkemään poikaystäväänsä. Amerikkalainen Jessica Rodriguez -niminen nainen nimittäin lavasti kidnappauksensa, jotta voisi mennä tapaamaan Meksikossa odottavaa poikaystäväänsä. Syynä valheeseen oli naisen äiti, joka ei hyväksynyt rakastavaisten suhdetta.

Perhe epäili Rodriguezin hätääntyneen puhelinsoiton jälkeen, että juuri hänen poikaystävänsä oli kidnapannut hänet. Meksikossa asuva poikaystävä Jesus Antonio Araque kiinnitti nimittäin alkuvuodesta poliisin huomion eräässä murhatapauksessa. AP-uutistoimiston mukaan poliisi sai naisen kiinni Meksikon rajalta. Hän tunnusti valheensa poliisin kuulusteluissa ja nyt virkavalta harkitsee langettavansa naiselle syytteitä tämän toimista.