Naisopettaja vietteli 15-vuotiaan pojan sänkyyn – vuosiksi vankilaan

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut tänä vuonna ilmi jo useita tapauksia, joissa koulujen opettajat ovat ahdistelleet seksuaalisesti oppilaitaan. Uutisoimme äskettäin eräästä amerikkalaisesta naisopettajasta, joka harrasti alaikäisen oppilaansa kanssa yli 300 kertaa seksiä.

Nyt jälleen yksi naisopettaja on tuomittu vuosiksi vankilaan alaikäiseen sekaantumisesta. Ohiossa asuva 30-vuotias Whitney Chiles nimittäin vietteli viime vuoden helmikuussa 15-vuotiaan oppilaansa sänkyyn ja harrasti tämän kanssa seksiä. Erityisopettajana työskennellyt nainen oli lähetellyt teinipojalle intiimejä viestejä muun muuassa Facebookissa ennen seksitekoa.

Opettajan teko paljastui, kun naisen entinen aviomies narautti hänet poliisille. Nainen sai saman tien potkut työpaikaltaan tapauksen tultua julki. Aiemmin tässä kuussa pidetyn oikeudenkäynnin päätteeksi nainen tuomittiin neljäksi vuodeksi vankilaan. Syyttäjän mukaan opettaja oli myös tarjonnut teinipojalle marihuanaa, jota he olivat polttaneet yhdessä ennen seksin harrastamista, The Lima News -sivusto uutisoi.