Nämä merkit kertovat, että kyseessä on pelkkä seksisuhde

Lifestyle · Neea Jokinen

Näyttelijöiden Justin Timberlaken ja Mila Kunisin tähdittämässä Vain seksiä -elokuvassa kerrotaan ystävyksistä, jotka päättävät aloittaa seksisuhteen ilman seurustelun tuomia sitoumuksia ja tunnesotkuja. Nyt Glamour-lehti on listannut vinkkejä, joiden avulla voi tunnistaa olevansa seurustelusuhteen sijaan pelkässä seksisuhteessa.

Jos seksiä harrastaa kumppanin kanssa vain humalassa, niin suhde pysyttelee selvästi seksisuhteen tasolla. Seurustelusuhteeseen on vielä pitkä matka, jos ei ikinä puhu sänkykumppanilleen puhelimen välityksellä. Pikaiset tekstiviestit ja sähköpostit ovatkin selviä merkkejä siitä, että suhde on kevyemmän puoleinen.

Suhteen suunnan voi huomata myös siitä, jos seksiyön jälkeisenä aamuna kumppanin kanssa ei syödä aamupalaa yhdessä. Seksisuhteessa olevat nimittäin saattavat usein yhdynnän jälkeen vain pukea nopeasti vaatteensa päälleen ja poistua paikalta kiusallisen hiljaisuuden saattelemana.

Seksisuhteen merkki on myös se, että toinen osapuoli ottaa yhteyttä sänkykumppaniinsa vain muutamaa päivää ennen mahdollista sekstailua. Pelkät pelehtijät eivät myöskään koskaan mene juhliin yhdessä, mutta poistuvat sieltä lähes käsi kädessä suuntanaan jomman kumman kutsuva sänky.