Nicki Minaj raivostui kommenteista: ”V**tu hyvästi!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj esiintyi jokin aika sitten Super Bowl -tapahtuman puoliajalla poptähti Madonnan kanssa. Neitokainen kertoi äskettäin suudelleensa Madonnan kanssa tämän Give Me All Your Luvin -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa.

Nyt Nicki Minaj on järkyttänyt miljoonia fanejaan poistamalla Twitter-bloginsa. Räppäri nimittäin raivostui, kun eräs supertähden ihailijoista julkaisi NickiDaily-fanisivustolla hänen Pink Friday: Roman Reloaded -albuminsa julkaisemattomia biisejä. Kostoksi neitokainen päätti poistaa suositun Twitter-bloginsa.

– Poistan Twitterini. Smdh – don’t cry for me argentina. Ihan oikeasti, ei ihminen voi kaikkea kestää. V**tu hyvästi! Nicki Minaj kirjoitti Twitter-blogissaan.

Raivoisan tilanteen rauhoituttua Nicki Minaj palasi viikonlopun aikana Twitteriin ja ilmoitti faneilleen tapahtuneesta. Hän kertoi aikovansa seurata vain niitä ihailijoita, jotka eivät ole hänelle ilkeitä. Räppäri joutui aiemmin tänä vuonna riitoihin isänsä kanssa. Neitokainen nimittäin kertoi haastattelussa, että hän olisi halunnut tappaa nuorempana isänsä.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa.