Räävitön Nicki Minaj -parodiavideo leviää verkossa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj kertoi äskettäin suudelleensa Madonnan kanssa tämän Give Me All Your Luvin -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa. Neitokainen tunnetaan luonnollisuutta uhmaavasta pepustaan, omintakeisesta tyylistään ja räävittömistä sanoituksistaan.

Nyt Minaj’n rohkea tyyli on nyt inspiroinut erästä fania tekemään hävyttömän parodiaversion räppärin Starships-kappaleesta. Videolla bikiniyläosaan ja minishortseihin pukeutunut ylipainoinen mies laulaa kaksimielisesti mirreistä. Hän kiehnää videolla kissat ympärillään. Viiksekäs mies vihjaa kiihottuvansa noista tutuista lemmikkieläimistä, vaikka samalla mirri-sanalla viitataan myös naisen sukupuolielimeen.

Miehen asustus on hyvin samantyylinen kuin Minaj’n seksikäs minishortsiasu Superbass-videolla. Hän esittää kappaleen härskeihin eleisiin turvautuen. Samainen mies on tehnyt parodioita myös muista Minaj’n kappaleista ja LMFAO-yhtyeen kappaleista.