Räävitön Nicki Minaj -parodiavideo leviää verkossa

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu naisräppäri Nicki Minaj kertoi äskettäin suudelleensa Madonnan kanssa tämän Give Me All Your Luvin -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa. Neitokainen tunnetaan luonnollisuutta uhmaavasta pepustaan, omintakeisesta tyylistään ja räävittömistä sanoituksistaan.

Nyt Minaj’n rohkea tyyli on nyt inspiroinut erästä fania tekemään hävyttömän parodiaversion räppärin Starships-kappaleesta. Videolla bikiniyläosaan ja minishortseihin pukeutunut ylipainoinen mies laulaa kaksimielisesti mirreistä. Hän kiehnää videolla kissat ympärillään. Viiksekäs mies vihjaa kiihottuvansa noista tutuista lemmikkieläimistä, vaikka samalla mirri-sanalla viitataan myös naisen sukupuolielimeen.

Miehen asustus on hyvin samantyylinen kuin Minaj’n seksikäs minishortsiasu Superbass-videolla. Hän esittää kappaleen härskeihin eleisiin turvautuen. Samainen mies on tehnyt parodioita myös muista Minaj’n kappaleista ja LMFAO-yhtyeen kappaleista.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat