Stara murskasi aikaisemmat kävijäennätyksensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin yksityinen ja riippumaton verkkojulkaisu Stara teki viime viikolla uuden kävijäennätyksensä. TNS Metrix -mittauksen mukaan sivustolla vieraili viikossa 490.795 lukijaa. Taakse jäivät esimerkiksi Fonecta, Etuovi.com, Uusi Suomi ja Seiska. Edellinen lukijaennätys ylittyi yli 50.000 lukijalla.

– Uusi kävijäennätys on erinomainen osoitus siitä, että verkossa pienempikin yritys voi haastaa suuret mediatalot ja nousta alansa markkinajohtajaksi, Staran päätoimittaja Jocka Träskbäck kommentoi.

Käyntejä Staraan tehtiin viikossa yhteensä noin miljoona ja sivulatauksia kaksi miljoonaa.

– Monipuolinen viihdesisältö kiinnostaa lukijoita koko ajan enemmän, ja se on juuri meidän ydinosaamistamme. Tällaiset lukijamäärät tukevat tulevaa kasvua mainiosti, ja Stara tuleekin jatkossa laajentamaan sisältöään myös kokonaan uusille osa-alueille.

Stara-verkkolehti on perustettu vuonna 2003. Nykyisin se on myös Suomen suurin viihdealan juttuarkisto, kun verkkosivustolla on maksutta luettavissa lähes 40.000 viihdeartikkelia yli kymmenen vuoden ajalta. Stara-verkkolehteä julkaistiin taannoin kolmen vuoden ajan myös aikakauslehtenä, jonka levikki nousi parhaimmillaan 38 000 kappaleeseen yhteistyössä S-ketjun kanssa.